Pages

Thursday, 7 July 2011

.....

Ku takkan bisa menjadi
Lebih dari apa yang sedaya
Namun ku tetap berjanji
Akan masih mencoba

Untuk memujuk hatimu
Mencintai aku kerna semua yang ada
Hanyalah untukmu~



marak2... xtau mde..layan.

7/7/11

Saturday, 26 March 2011

terima kasih kawan.

salam... hahaha.. sudah lame aku meninggalkan blog aku ni.

result spm sudah kluor. hmmm.. parok2 aku kne. haha. tp, xpe ar.. aku terime dgn seadanye.. geng aku ade kbo.. skang mgkin bukan rezeki kite agy.. mgkin 10taun akn datang rezeki kite plok .. kite hnye dapat mrancang. tuhan yg menentukan.. ho oh!. haha

post kali ni aku bwat utk geng2 aku yg bnyk buang mase ngan aku selepas aku tamat persekolahan.. ski an. haha. bukan buang mase gane.. cume bnyk wat aku senyum tiap2 ari.. ade hok wat aku suke okmo. sedih orm.. jarang ar.. p ade gok. dop aw sape yg berase orm. ( sape yg mkn choki2 die yg trase manis ) hahaha

MULA2


mase pertandingan basikal lmbat. haha

maroh... muke sorg2..

hok ni ar.. awok2 hok paling baek ngan aku.. nk2 hok laki ar..
SOHAI???

haha.. klu sape nk tau.. cari sndiri ar. p, awok2 ni bukan sohai benornye.. cume name je..
hok pertame, ambali.. selame aku knal die ea.. bleh than gok ar klako die ea. muke cam awek sket.
hok kedua, yen.. hahaha.. marak.. bleh kire sepale gok ar ngan aku bile nk wat jahak ho.. klu knal molek mmg xdop hal ar ngan die ea.
hok ketiga, mader.. style baek.. haha.. mmg baek sgguh p. jenis wat senang keje okmo.. org kbo x wat susoh, x wat berat bile ade hal mde2 orm.
hok keempat, apiz.. hok ni geng aku dari sk rendoh ea.. hahaha.. sepale jgok ar ngan aku.. (org ade awek lening... haha.. gura2)
hok kelima.. awok2 puan plok.. sheydah.. ank papazi kite.. duk kat area mok cili. haha.. die jenis breh bile kite knal die.. kat sk dulu x ar rapat ane ngat aku.. bese2 je.. p, gane dop aw.. 2 ar kate.. bile dang kite kawan baek xdop hal ar..
hok terakhir.. haha.. ira.. jiran aku ea.. molek ar. bape taun aku jiran ngan die. dop rajin cakap pon.. lpas spm.. haha.. aku pon xtau gane bleh cakap..

 (dang org tegur aku breh ar.. ayt dauh bile cashier pasaraye tegur die aritu) haha


GENG2 CERIA BUDAK PUAN KELAS AKU.




nad2, dila, siti a.k.a ain.. haha

najwa, nad2, ain a.k.a siti
hahaha.. sbnrnye.. aku syg mg sume.. ski xpasa.

geng2 hok ni plok pnggil aku ABOH... hmmm... maroh.. haha.. ( jgn bako) breh! haha

lpas2 ni.. ambik ABOH plok g mane2.. siap derah sket lesen lake..

awal2 orm..ski nk kbo ke mg.. aku ni pesen jahak gok kirenye ngan awok2 ni.. bukan mde.. dalam pale aku okmo mikir awok2 ski gediks ekpon. haha.
sbnrnye, aku silap kot.. gane2 pon.. awok2 aku jgk ea lpas aku tmat sk.



JENG... JENG.. JENG... (epa c kiut) ambik aty mg je ea. haha

aku bleh suke je. hahha,, ayu dh ea

hok ni pon.. aku bleh suke je.. hahaha

haha.. siapakah gerangan perempuan cntik berseri ni.. SAPE HO??? AWEK MG KE?? MG ADE MDE2 KE NGAN DIE EA??MDE SPESEL SGT DIE NI PADE MG??

 ho toh.. mgkin ayt 2 dalam pale masing2.. haha.. aku wat2 tau je ea.

... saloh2... die pon salah sorg geng aku.. hmm.. plek gok mg gane aku bleh kacip ngan die ea..
aku knal die lame dh.. mase 2 aku sk kat cukai.. p g2 ar.. knal muke je. sore ye dop rajin dgr time 2 (mg market ngat ekpon).. bhgn aku. haha..


PSM pa... ke gane..?? haha. dalam kepanasan menunggu giliran org berlatih moto.. aku berkenalan ngan die. jiwang sket xpe dop? haha.. lpas 2.. hmm.. pnjng gok ar nk kbo.. wat derah sket...

hmm.. ho.. lpas 2.. mgkin tkdir mmg suh aku temu die.. sbb 2 aku kndas kete kerek ngat.. haha.. hidup aku bnyok gok kat psm.. p g2 ar.. ade die ea.. dop smbak ngat aku tggu abg yo.. cg aku. mg tggu p. awang pa.. haha. SMBAK2.. g pasaraye.. baham air oren.. g2 ar..

p.. mmg best ar kwan ngan mg pa.. terbaekk! haha.. mg bako aku, aku bako mg.. bese mg ar parok kene.. haha.. aku gura je orm slame ni. klu tekan ngat kbo ar.. aku stop ar. 

last kali pasal die.. die bnyok gok ajor aku.. ngajo mde ho?? haha.. ade ar.. ke gane pa? (kn x pasa mg ase hangus klu aku tulis sini.) hahaha..




breh ar..... smpai disini dulu.
hmmm.. aku arap 10 taun akan datang kite tetap gini.. InsyaAllah.. hehehe.. gane2 pon.. sayangilah kawan anda.. ski smbat ayt dh aku ea..

jam kol 5 dh.. aku smbung tdo..

gmbr diambil secare random.. sory ar. haha




Monday, 21 February 2011

di manakan ku cari ganti...

salam...


Di mana kan ku cari ganti
Serupa dengan mu
Tak sanggup ku berpisah
Dan perhati patah, hidup gelisah



haha... sbnrnye, bleh nk cari ganti orm... p g2 ar.. bile ase serasi, biase dh.. susoh ar nk lpas...
mde yg aku mksudkn... hmm... moto aku, kuda aku.. yamaha 125z a.k.a TUPA!
arini aku sudah mnjualnye kpda kawan aku.. Mirul Seraf.. ank kepada seorg polis..

Dgn moto ni ar aku g sk, jatuh atas jalan depan kedai pok soh nasi minyok, baham panas, baham d ujan, bwok org 2, bwok org ni.. g mesramall, baham tahan polis... huhu.. bnyk jgk kngan.. sedih2...

berat hati aku nk jual.. "mgkin ade hikmah d sebalik kejadian".  aku arap2 g2 ar.. huhu.. buat mase ni.. aku kne ar susohkn geng aku, suruh ambik aku maen bola, g sk, g kedai, g psm.. macam2..

maafkan aku.. nk wat gane.. klu xmboh ambik aku xpe ar.. aku pham.. mg sume ade keje jgk.. haha.. breh2.. disini sj ar...


xdok dh se4,se6 lpasni ase.. (MOTO)

buruk dh.. p g2 ar..

huu


semoga bahagia dengan tuan baru...

JOKI125Z

spm bile2 je tau...

Friday, 11 February 2011

hehe

salam...

xdop mde yg best aku nk post.. cume, tbe2 je aku ase nk mintak maaf kat sume yg rase diri mereka 2 geng aku.. hehe..

klu ade mde giler yg aku akn wat bile sampai masenye.. sory ar.. ( arap2 ade org phm kebolokan aku ni) haha

sampai di sini dulu ar... letih sgt




lyn lagu sket..


to be a better man : )

Friday, 4 February 2011

kene tag.. zzz


"Once you have been tagged, you are suppose to write a note, with 25 random thing, fact, habits or goal about you. At the end, choose 25 people to be tagged. You have to tag the person who tagged you. If I tag you, it's because I want to know more about you. Your cooperation is highly appreciated."




terpkse ar... hmm, bukang mde.. aku dop aw nk cter mde pasal aku sbnrnye..

bia ar... gane2 pon, d sini.. ade ar sket mde  yg aku bleh citer pasal aku.



( post ni aku tiru cam post yg  mek dah wat)
  ha. ha. ha..

1. nama aku noor amirul bin mohd noor..





2. bese org pnggil miro ar.. kdg2 noor, p ihsan ngan aziq je yg bese pnggil g2.. =.='  tp, kat ex sk aku a.k.a TEPCES, besenye geng2 pnggil aku jo.. dop tau sabit mde name 2 ngan aku.. tbe2 je.. xpe ar.. lyn agy..





3. aku ank pertame dalam famili aku.. ho oh... bese ar.. cekal tabah 2 maenan ambe ar. haha.. (bhgian aku ar 2...) hmm.. sbnrnye, aku jenis brgntung pd mk ayh aku.. mklum ar dop keje agy.. xpe ar.. lpas ni, aku plok jad tali utk mk ayh aku gntung. zzz.. ni gmbr famili aku:  




ni ar keluarga aku..( bju biru hok tpi kali orm * )




                                                         
4.  mde lg.... MmMmM! aku ni seorg yg giler ke bola.. nk cite sket, aku klu bleh
bola kat kaki  hoh! jgn... dop ingt dh ke org trsyng.. haha! sgguh ea..
bola 2 mmg seni ar bagi aku.. kne lyn molek bola 2..

5. aku bukan seorg yg serius dlm sume hal.. nmpk je serius kdg2, p g2 ar.

6. ske bkor org, lbih kuang ejek ar. haha. sekadar gruan je..
klu hok berase 2.. kbo je kat aku.
aku x bakor ar lpas ni.

7. yg ke 7. aku ske no 7. xtau ar.. sbb cr pakai no. 7 kot.
(aku x kbo pon ni no bertuah aku, skadar ske.)



die trlalu pndai maen bola. bijok3


8. cpat mgecewakn kaum hawa.. xtau r.. aku ase je..


hmmm

9. aku mudah brkwan.. tapi kwn yg pnah aku nampk ar.. klu kat fb 2.. tgur2 kjap hai, hei, woi..
esok x care ar.. haha


10. ske smpn mde yg aku x puas aty, sedih ke, benci.. pndam ar.. kdg2, klu men
futsal.. aku xleh thn ar klu ade hok pnda maen bola dh,
p, nk wat koho pnda.. tobat bekok aku.. tohok sj.. haha

11.aku cepat lekat ngan geng2 hok bese dh ngan aku..

12. aku jenis ske blajo dari kesilapan.. kne skali baru nyesal org
kate..lbih kuang g2 ar.

13. neslo kaw3! marohh...... yg trbaru... white coffee ice.. pergh..
dop tdo mlm klu minum..

14. suke ketawe sorg2 bile tgok budak kecik comey.. ad perasaan agy ar
krenye aku ni.. hak3


15. ske kale puteh! hee.. klu pink 2.. aku wat market je pakai.
mbahaha :)

16. pah2, ske go head tupa aku g jln2 klu smbak..
lari dalam 120-140km bese. haha. jatuh..
mmg mati makan jalanraya ar.


160 tu..


( bwk ar secara berhemah.. laju2 nk g mane)


17. klu pasal mkn kat luar.. duet aku sndiri.. aku plih
mknan yg terbaek..

klu org belanje.. baham belake ar..
x kisah ar.. rezeki..*
haha


18.dop ingt nk kbo.. aku skang tgh tggu result spm. calon 2010.

19.aku benci jarum yg cocok org kat kilnik.. picagari..
bukan sakit ngat kne. p g2 ar..


dr:  "x sakit pon.. rase mcm kne gigit semut gatal je."
zzzzz
20. cepat bosan klu tgok tv.. smbak.. tgok berita sdap agy.. haha

21. lyn lagu hok feel je.. xkisoh ar hardcore rock ke.. dop ske lgu ngarut..
kpop.jpop.malaypop, chicken pop.. lyn lake

22. aku nk jad insan yg molek pd mk ayh aku...

23. aku ingat nk jad laki yg memahami perasaan kaum hawa.. ho oh. haha
(berat2...)

24. aku ske minum air kosong.. sambil bace manga anime.
doppasa..

25. aku nk jad diri aku sndiri..


mase ni aku g jln ngan yen kat area kg tngah..
mkcik ane orm dop aw wat sbuk gok.
haha..



sekian.. huhuhu.. pening pale aku..

Friday, 28 January 2011

bleh dh slow2...

salam..

hehe. ni post aku yg ke2.. bleh thn jgk ar aku ni menaip. tapi, x ar maju cm geng2 aku. macam2 mde ade dalam pale masing2.. kdg2 aku ni jad mngat gok nk update blog ni. p g2 ar.. ekgy ade hok bunyi.. nk2 hok 2.. haha.. sape2 yg berase 2 xtau ar. bleh dh slow2....

skang pkol 3.22 pg.. aku xleh tdo.. result pon dh dekat.. nk kate debor, aku x debor.. nk wat gane tawakal jela.. mde yg kite usahe, mde 2 kite akan dapat.. ho oh.. haha.. 1 agy.. hek3, aku tgok geng2 klas aku skang dh sbok mohon c2 mohon cini..  smbg blajo ade dh.. nk g luor negare ade dh.. haha, best ooo.. aku gok sumbak g mari g mari.. nk jad mde dop aw!! gane2 pon.. aku doakan belake ke geng2 aku supaye berjaye n capai cita2 masing2..

terutamenye, hok bakal jad dr. lpasni orm, bleh dh slow2 check aku bile sakit.. free ar.. hek3.. hok jad akauntan kat syarikat beso orm, doppon hok bleh kje kat petronas, shell ke mane2 ar... bleh dh slow2 ngejuz keje kosong ke aku.. klu aku xdop keje ar mase 2.. hok minat jad pensyarah orm.. hmm.. dop aw nk mintak nde.. pah2, hok jad cg orm.. bleh dh slow2 jad cg tucen ank2 aku.. haha, 2 pon klu aku dh kawin ngan ade anok ar.. "jauh mikir" zzz...

masuk bhgian ayh aku sket:

ayh aku skmo pesan. dari drjh 6 lg.. klu mg nk duk same ngan geng2 mg lpas drjh 6.. baek mg wat molek upsr.. klu x, geng2 mg akn tggalkn mg sorg..huhu..

masuk tngktan 3.. kalu mg nk duk same ngan geng2 mg lpas tngktn 3.. baek mg wat molek pmr.. klu x geng2 mg akn tnggalkn mg sorg2.. huhu..

hmm.. tap lpas spm.. die diam je.. haha

aku phm.. lpas ni.. mgkin aku akn berpisoh jgk ngan geng2 aku..
arap2 aku bleh lalui pglaman 2..

sebelum 2.. sedikit pncuci mate yg x sberape ni.. aku ngan saing aku


muke yen.. click image. hayatilah


dop aw kale.
zzz




xtau ar.. aku pon dh ngatok..
selamat malam sume..

Tuesday, 25 January 2011

aku orang baru dalam dunia ini.. sila beri tunjuk ajar

Salam kpd sume yg sdg bace post aku ni.. mcm tjuk diatas.. aku org ni baru dalam dunia blogging ni. aku bwat blog ni sbnrnye saje2 utk buang mase aku ngan luahKN sket perasaan yg terbuku di dalam aty aku ni. aku ni lelaki :).. sbelum aku bwat blog ni.. aku ade jugak g jalan2 tgok blog2 geng2 aku.. sampai ar ade geng aku ni perasan yg aku SOKMO g ngayap kat blog die.. ZZZ.. die siap post agy kat blog die.. "DUN ATTACK ME"... haha.. lbih kuang g2 ar tajuk post die.. xpela. lpas ni aku x attack mg agy.. jgn risau ar eh

                                                                          
                                                                                =.='


" (dalam kebolokan skrang, pening, xtau kaler..) " f*ck

hmm.. sbnrnye,

aku xtau nk tulis mde ape skang.. tmbh plok ngan keadaan aku ni yg kuang sihat.. demam batuk2.. sakit2..
pah sini dulu ar taipan aku untk post pertama ni.. layan je.





salam..