Pages

Friday, 28 January 2011

bleh dh slow2...

salam..

hehe. ni post aku yg ke2.. bleh thn jgk ar aku ni menaip. tapi, x ar maju cm geng2 aku. macam2 mde ade dalam pale masing2.. kdg2 aku ni jad mngat gok nk update blog ni. p g2 ar.. ekgy ade hok bunyi.. nk2 hok 2.. haha.. sape2 yg berase 2 xtau ar. bleh dh slow2....

skang pkol 3.22 pg.. aku xleh tdo.. result pon dh dekat.. nk kate debor, aku x debor.. nk wat gane tawakal jela.. mde yg kite usahe, mde 2 kite akan dapat.. ho oh.. haha.. 1 agy.. hek3, aku tgok geng2 klas aku skang dh sbok mohon c2 mohon cini..  smbg blajo ade dh.. nk g luor negare ade dh.. haha, best ooo.. aku gok sumbak g mari g mari.. nk jad mde dop aw!! gane2 pon.. aku doakan belake ke geng2 aku supaye berjaye n capai cita2 masing2..

terutamenye, hok bakal jad dr. lpasni orm, bleh dh slow2 check aku bile sakit.. free ar.. hek3.. hok jad akauntan kat syarikat beso orm, doppon hok bleh kje kat petronas, shell ke mane2 ar... bleh dh slow2 ngejuz keje kosong ke aku.. klu aku xdop keje ar mase 2.. hok minat jad pensyarah orm.. hmm.. dop aw nk mintak nde.. pah2, hok jad cg orm.. bleh dh slow2 jad cg tucen ank2 aku.. haha, 2 pon klu aku dh kawin ngan ade anok ar.. "jauh mikir" zzz...

masuk bhgian ayh aku sket:

ayh aku skmo pesan. dari drjh 6 lg.. klu mg nk duk same ngan geng2 mg lpas drjh 6.. baek mg wat molek upsr.. klu x, geng2 mg akn tggalkn mg sorg..huhu..

masuk tngktan 3.. kalu mg nk duk same ngan geng2 mg lpas tngktn 3.. baek mg wat molek pmr.. klu x geng2 mg akn tnggalkn mg sorg2.. huhu..

hmm.. tap lpas spm.. die diam je.. haha

aku phm.. lpas ni.. mgkin aku akn berpisoh jgk ngan geng2 aku..
arap2 aku bleh lalui pglaman 2..

sebelum 2.. sedikit pncuci mate yg x sberape ni.. aku ngan saing aku


muke yen.. click image. hayatilah


dop aw kale.
zzz




xtau ar.. aku pon dh ngatok..
selamat malam sume..

Tuesday, 25 January 2011

aku orang baru dalam dunia ini.. sila beri tunjuk ajar

Salam kpd sume yg sdg bace post aku ni.. mcm tjuk diatas.. aku org ni baru dalam dunia blogging ni. aku bwat blog ni sbnrnye saje2 utk buang mase aku ngan luahKN sket perasaan yg terbuku di dalam aty aku ni. aku ni lelaki :).. sbelum aku bwat blog ni.. aku ade jugak g jalan2 tgok blog2 geng2 aku.. sampai ar ade geng aku ni perasan yg aku SOKMO g ngayap kat blog die.. ZZZ.. die siap post agy kat blog die.. "DUN ATTACK ME"... haha.. lbih kuang g2 ar tajuk post die.. xpela. lpas ni aku x attack mg agy.. jgn risau ar eh

                                                                          
                                                                                =.='


" (dalam kebolokan skrang, pening, xtau kaler..) " f*ck

hmm.. sbnrnye,

aku xtau nk tulis mde ape skang.. tmbh plok ngan keadaan aku ni yg kuang sihat.. demam batuk2.. sakit2..
pah sini dulu ar taipan aku untk post pertama ni.. layan je.





salam..